BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Uw huid is uniek, dus uw behandeling ook!
Beauty & Skincare Facies
 
fdfasd.jpg

Welke behandelingen zijn goed voor een onzuivere huid?

BELANGRIJK: Bij een onzuivere huid doen wij liever geen massage. Door een massage worden namelijk de talgklieren alleen maar gestimuleerd en worden bacteriën verspreid.

Royal Treatment € 50,-
Miracle Peel ( Upgrade ) + € 5,-
Special Collageen Prof Mask ( Upgrade ) + € 12,50
Microdermabrasie Treatment ( Upgrade ) + € 20,-
LED Mask therapie ( Upgrade ) + € 15,-
 
dsfadsfa.jpg

Hoe verzorg ik een onzuivere huid?

De verzorgingslijn voor de vette, onzuivere huid is speciaal bedoeld om dit huidtype te normaliseren en onzuiverheden te bestrijden waar ze zich voordoen. Daarmee kan ook acné al in een vroeg stadium worden bestreden.

Reiniging: Derma daily cleanser € 29,95
  Amazing cleansing Balm € 34,95
Tonic: Refresh Lotion € 28,95
Peeling: Derma skin Polish pads € 37,95
Serum: Solution pore minimizer € 56,95
Dagcréme: Skin Multitasker € 29,95
  Solution Cream € 49,85
Nachtcréme: Solution Cream € 49,85
Factor: Sun Fluid LOOkX SPF 30 € 27,95

 

 
onzuivere huid.jpg

Wat is een onzuivere huid en hoe ontstaat deze?

Zwarte meeëters, pukkels en puistjes (ook wel bekend onder de verzamelterm ‘huiduitslag’) zijn typische kenmerken van de onzuivere huid, die vaak ook vergrote poriën vertoont. Dit is een veel voorkomende en doorgaans ook ernstige huidaandoening die in de
puberteit begint en ook op volwassen leeftijd kan aanhouden. Overtollige hoorncellen en talg bieden een
voedingsbodem voor micro-organismen die ontstekingen van de huid veroorzaken. Folliculaire hyperkeratose, overmatige talgproductie en bacteriële verontreiniging
gelden dan ook als de drie hoofdoorzaken van een onzuivere huid.

Wat kan ik doen aan een onzuivere huid?
Mensen die last hebben van een onzuivere huid hebben vaak de onweerstaanbare neiging hun gezicht vele malen te wassen. Daarbij gebruiken ze vaak ook nog eens agressieve reinigingsproducten. Anderzijds zien we ook mensen die hun gezicht uitsluitend met kraanwater wassen. In beide gevallen loert het gevaar van acné. Agressieve uitdroging van de huid intensiveert immers de vorming van hoorncellen en verhardt daarmee de meeëters. En als het overtollige vet bij het wassen niet wordt verwijderd, kunnen bacteriën op de opperhuid onbelemmerd in aantal groeien. Dit bevordert vervolgens het ontstaan van huiduitslag. Zorg dus voor een goede maar milde reiniging. Regelmatig scrubben of peelen voor het doden van bacteriën en tegen ophopingen van dode huidcellen. Gebruik geen dingen met alcohol die de huid juist uitdrogen. 

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK