Facies Beauty & Skincare
Beauty & Skincare Facies
 
mama.jpg

Turn Back Time!

Micro Injection Filler Therapy is het kleinere zusje van het bekende Profhilo. Waar de arts de Profhilo met een injectie naald (dieper) in de huid spuit mogen wij deze dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat, de “Shooter” uitvoeren. De Shooter injecteert per klik met 19 minuscuul kleine gaatjes in de huid tot 1.0 mm en geeft daar direct d.m.v. de 19 holle naaldjes de werkstoffen af.

Daarnaast kunnen wij nog heel gericht op de rimpeltjes werken met de zo geheten Micro Meso S.I.T.
dat is een 0.5mm naaldje die geplaatst is in een houder. Met deze techniek kun je nooit te diep injecteren en kom je altijd in de juiste huidlaag terecht die bij onze beroepsgroep toegestaan is. Hierdoor kunnen wij veilig en verantwoord de werkzame stoffen in de huid (dermis) inbrengen.

 

 
tiem-xoa-nhan-giu-duoc-bao-lau-01-940x529.jpg

Hoe werkt Micro Meso Injectie Peptidyal?

Met Micro-Meso injectie worden kleine hoeveelheden werkzame stoffen van de Peptidyal, zoals Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines, met een mini naaldje in de huid gebracht.

De vloeistoffen verspreiden zich in de dermis en gaan verder hun werking doen om de huid te revitaliseren en te regenereren. De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert en je huid er dus gezonder eruit gaat zien. Dit alles leidt tot een verbeterde weefselspanning, stevigheid en teint van de huid.

Een frissere, jonger ogende en stralend uiterlijk met minder tekenen van huidveroudering!

Wij werken wij met het zeer exclusieve product Peptidyal115 wat qua werking vergelijkbaar is met de werking van Profhilo. Peptidyal is een uniek anti-aging product. Het maakt deel uit van het protocol van esthetische herstellende en regeneratieve geneeskunde. Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines in Peptidyal 115 hydrateren en voeden de cellen van het huidweefsel, reactiveren biologisch herstel en weefsel regeneratieve processen.

 
IMG_9577.jpeg

Behandeling perfect voor:

Het verstevigen van de huid
Het verminderen van rimpeltjes en littekentjes
Verbeteren van de elasticiteit en huid barrière
Verbeteren van de huid teint en egalere huid
Vocht regulering in de huid
Verbeteren van de tekenen van huidveroudering
Geeft direct frisser, jonger en voller uiterlijk

 
mel reinigen.jpg

Resultaat Micro Meso Injectie Peptidyal

Behandelingen met dit product worden o.a. Italië al jaren met veel succes uitgevoerd, nu dus ook in Nederland. De werking van Peptidyal is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodelling. De behandeling is zeer geschikt om het gezicht weer mooi te verjongen (modelleren) de huid te verstevigen en te verbeteren maar ook perfect voor hals en decolleté. De behandeling geeft een heel natuurlijk resultaat, de huid wordt steviger, beter gehydrateerd en krijgt een mooie glans. We draaien de klok hiermee een aantal jaren terug.

Peptidyal bevat o.a. hyaluronzuur met andere eigenschappen. Het vult niet, maar zet jouw huid aan tot actie. Je kunt hiermee de huid echt gaan verjongen  Op deze manier gaat de huid zonder chemische toevoegingen weer herstellen en de huid verstrakken of ook wel verstevigen.

Peptidyal behandeling is wetenschappelijk bewezen dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit verbetert de conditie van de huid, het herstelt, verstevigd en de huid ziet er gezonder uit. Een gezicht verandert dus niet van vorm, maar krijgt de vorm en stevigheid terug van aan aantal jaar geleden. Bovendien blijkt er een positieve respons op de vetcellen te zijn, hetgeen gunstig is aangezien we in de loop der jaren enorm veel vetweefsel verliezen in ons gezicht.

 
Draadlift-300x300.jpg

inhoud Behandeling

* Reiniging
* Prep
* Skin Boost Peeling
* Micro injectie met Peptidyal serum
* skin Injectie met Peptidyal serum
* Aftercare
* Dagverzorging

Prijs Per Behandeling €150,- (bij een kuur krijg je 10% kroting) 

Ons advies is een kuur van 3 tot 4 behandelingen met 4 weken ertussen. Een kuurbehandeling zorgt voor een vollere stevigere huid, door meer elastine en collageen aanmaak. Daarna is eens per kwartaal als onderhoudsbehandeling aan te raden.

Deze behandeling is perfect te combineren met de Carboxy Treatment en in combinatie tijdens 1 behandeling kunt u de Carboxy treatment voor slechts 50 euro bij boeken.(normaal €80,=). De prijs wordt bij het afrekenen verrekent.

Daarnaast adviseren wij een aftercare Kitje te gebruiken tussen de behandelingen door om de huid te blijven stimuleren en ondersteunen, waardoor je nog meer resultaat uit de behandelingen haalt. Vraag ernaar bij onze specialisten. 

Boek hier de micro injection filler therapy