BEL ONS 06-21896477

Unique Treatments, for the Best Results
Beauty & Skincare Facies
 
images.png

Reinigen

Unique Products, for the Best Visible Results

De eerste en belangrijkste stap, naar huidverbetering is Reinigen.

Toch merk ik als SKIN expert dat dat toch nog vaak niet helemaal goed gaat of mensen niet goed weten hoe ze moeten reinigen en waarmee. Dus als jij ook zo iemand bent, lees dan gauw verder. 

Do's en dont's REINIGEN:

* Verwijderen van vuil, talg en make-up Met een reinigingsproduct.

Overdag word je huid bloot gesteld aan allerlei schadelijke radicalen, zoals zonlicht, uitlaatgassen, bacterien uit de lucht en misschien make-up. Dit blijft allemaal aan je huid kleven. Het is dus belangrijk dit schoon te maken voor dat je gaat slapen. Doe dit wel met een reinigingsproduct  water alleen is niet genoeg. Een reinigingsproduct is echt gemaak om vuil en talg in te kapselen en word meegenomen zodra je het afspoelt. Dus gebruik geen watjes of schoonmaakdoekjes, alleen make-up reiniger of miccelair water, want die verplaatsen het vuil juist. Als je het vuil niet afspoelt blijft het achter op de huid, hierdoor krijg je verstoppingen, pukkeltjes en blokkeer je de huid voor volgende producten, en heeft die mooie dure créme dus ook geen zin. 

Als je make-up gebruikt, reinig dan 2 x je huid, 1e x voor het verwijderen van je make-laag en de 2e keer voor het verwijderen van de schadelijke radicalen.


Ook s'ochtends reinigen ,
Als je lekker geslapen hebt, zitten er opnieuw afvalstoffen op je huid, en op je kussensloop dus was deze om de 2 dagen. Als jij gaat slapen, gaat je huid werken en alles herstellen, zou je het reinigen overslaan en wel een créme smeren dan neemt je creme de afvalstoffen weer mee terug naar binnen en dit kan puistjes veroorzaken. Was daarom ook 's ochtends je huid goed. 

Waarom na het reinigen ook nog een lotion?
Na het reinigen gebruik je een lotion om de allerlaatste restjes milk, olie, vuil en make-up te verwijderen. Maar ook om  de huid te neutraliseren van de hoeveelheid kalk in ons water en kalk droogt de huid uit. Ook bereidt een lotion de huid voor op de volgende verzorgingsproducten

Kortom: Niet reinigen heeft een negatief effect op het immuunsysteem van je huid, hierdoor kan je huid er grauwer en valer uit gaan zien, het kan puistjes en oneffenheden veroorzaken. Daarnaast blokkeert het de werking van verdere verzorgingsproducten.

Wel reinigen heeft een positief effect op het immuunsysteem van je huid. Je huid ziet er frisser en stralender uit, en je hebt vaak minder last van oneffenheden. Daarnaast versterkt het de werking en resultaat van je serums en crémes. 

Welke reiniging?

Welke reiniging je het beste kan gebruiken is afhankelijk van je huidtype, dus let er op als je een reinigingsproduct koopt. Een reiniging voor de vettte huid moet ook talg verwijderen, terwijl een droge huid meer heeft aan hydratatie. 

Hieronder staan onze LOOkX Reinigingen uitgelegd. 

Cleansing Mouse Eye & Face € 30,50 Geschikt voor alle huidtypes, met name droge en gevoelige huid
Amazing Cleansing Balm €44 
voor alle huidtypes, multipurpose, voedend
Derma Daily Cleanser €31,50
voor de onzuivere, oudere (rokers) huid, celherstellend, exfolieert en zuiverd.
Refresh Lotion €30,25
verfrist, verstevigd en hersteld


 
index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK