Beauty & Skincare Facies
 
01_FB_SKIN_PLAN_NEW.jpg

LOOkX Results @home

Unique Product, for the Best Visible Results

Om de resultaten te ondersteunen van uw behandeling, is het belangrijk dat u thuis verder gaat met het gebruik van de LOOkX producten.

Afhankelijk van hoe u uw huid thuis ondersteunt, geven onze behandelingen ook meer resultaat.

Bij u eerste bezoek krijgt u van ons een Personal skin plan. Hierin staat ons advies welke producten uw het beste kunt gebruiken voor het gewenste resultaat. Daarnaast mag u een try-out kit meenemen voor € 30 om kennis te maken met onze fanatstische LOOkX producten. Met dit kitje kunt u ongeveer 4 weken vooruit.
 
Voor verder advies kunt u ons altijd bellen of mailen, wij werken samen met u aan het beste resultaat. 


Waarom LOOkX?

Wij werken al vanaf het begin, sinds 2000, met het fantastische merk LOOkX Skincare, vanwege hun Smart, Clean beauty en Skin science

Smart Beauty:
LOOkX maakt slimme producten voor slimme vrouwen. Smart beauty! Deze producten zijn smart om verschillende redenen. Smart omdat zij natuurlijke ingrediënten in hun laboratorium versterken door LOOkX Skin science toe te passen. Zo gebruiken zij de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen. Die worden o.a. ingekapseld, zodat hun kracht bewaard blijft. Bovendien zijn ze dan pas klein genoeg om in de huid door te dringen. Deze producten werken vervolgens op time-release basis en geven op het juiste moment de nodige werkstoffen aan de huid. Bovendien zijn veel van onze producten multi-purpose. Dat wil zeggen dat ze niet slechts één doel dienen. Zo bespaar je ruimte in de badkamer, en ook geld.

Clean Beauty:
LOOkX behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen. We zijn transparant. Je kunt daarom onze uitgebreide ingrediëntenlijst bekijken. Ons laboratorium draagt het keurmerk van ECOCERT, een van de meest erkende en gerespecteerde organische certificatie-instellingen.

LOOkX Skin Science:
LOOkX Skin science combineert de meest vooruitstrevende laboratorium technieken met de kracht van de natuur. Onze magische powerpakketjes, plant stamcellen zijn vele malen krachtiger dan een gewoon plantenextract. Vervolgens worden ze zo klein gemaakt dat ze ook echt in je huid door kunnen dringen, en je huid ze kan herkennen. De resultaten zijn hierdoor tot wel 50 x sterker zijn dan wat we gewend waren.


 

Dat is, in het kort, het geheim van LOOkX Skin science.

 

 

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK