BEL ONS 06-21896477

Unique Treatments, for the Best Results
Beauty & Skincare Facies
 
mel.jpg

Gezichtsbehandelingen bij Facies

Unique Treatments, for the Best Visible Results

Uw huid is uniek dus uw behandeling ook!!
Wij combineren het beste resultaat met ontspanning in onze behandelingen. Onze passie is het behalen van de beste resultaten naar uw wensen. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen. Jong volwassenen onder de 18 jaar krijgen 5 % korting. 
Boek online


Kom je voor het eerst bij ons in de Salon, wat leuk!!  Kies dan voor deze behandeling

Love At First LOOkX Treatment:       € 57,-
Kennismakingsbehandeling met huidanalyse, de beste behandeling n.a.v je huidconditie, met intake, huidanalyse, personal skinplan en testers


Behandeling van het Seizoen vanaf      € 75,-


Standaard Gezichtsbehandelingen

Welke tijd kiest u? 
30 min.   € 42,- 
Bepalen huidconditie, Reinigen, Peeling, Wenkbrauwen modelleren of onzuiverheden verwijderen, Masker, Oog- en dagverzorging

45 min.   € 57,- 
Bepalen huidconditie, Reinigen, Peeling, Wenkbrauwen modelleren, Onzuiverheden verwijderen, Serum, Masker, Oog- en dagverzorging

60 min.   € 75,- 
Bepalen huidconditie, Reinigen, Peeling , Wenkbrauwen
modelleren, Onzuiverheden verwijderen, Massage 15 min, Serum, Masker, Oog- en dagverzorging

80 min.   € 95,- 
Bepalen huidconditie, Reinigen, Peeling, Wenkbrauwen modelleren, Onzuiverheden verwijderen, Massage 30 min, Prof Masker, Oog- en dagverzorging Boek online


 Liever een meer gespecialiseerde behandeling?

Pink Shooter Energy Boost   60min.      €100,-
Door middel van 19 naaldjes creëren we microscopische kleine holle kanaaltjes door de huid. De huid wordt verbeterd via een dynamische activering (via injectie) van 56 werkzame stoffen die in het “pink” serum zitten. De behandeling verbeterd de kleur en textuur van de huid, het hydrateert de huid, zorgt voor meer energie aan de cellen en helpt de huid te herstellen. Ook fijne lijntjes en rimpels worden direct minder zichtbaar. Voor een nog beter en langer resultaat raden wij deze behandeling in kuurvorm aan.


Carboxy Therapie    60min.     €90,-
Deze verjongingsmethode is voor elk huidtype geschikt en erg populair bij mensen die de effecten van huidveroudering tegen willen gaanof striae willen verminderen. Met carboxy therapie gaan we de huid gecontroleerd voorzien van zuurstof. Dit doen wij doormiddel van een gel en een speciaal masker. De huid is na 1 behandeling al super glad. Poriën zijn minder, de huid krijgt een gelift effect. Ook rimpels en fijne lijntjes zijn direct minder aanwezig. Deze prachtige verbetering blijft een aantal weken zichtbaar. Voor een nog beter en langer resultaat raden wij deze behandeling in kuurvorm aan.


Green Sea Peel     60min.      €90,-
100% zonder chemische middelen- zuren Natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd. De activator bevat hyaluronzuur, glucaan en allantoïne om de huid te voeden en te verzachten en tegelijkertijd te behandelen met actieve stoffen uit de zee, voor een nog beter resultaat.

Nabehandeling:

– 24 uur lang de huid niet wassen.
– milde huidverzorging – geen zuren totdat de huid volledig verveld is.


Hydro-Dermabrasie    35 min.    € 62,-

Hydro-Dermabrasie is een non-invasieve behandeling met 4 mogelijkheden
1. Reiniging & Extractie 2. Exfoliatie & Peeling: 3. Hydrateren & Kalmeren 4. insluizen & Voeden. Onder vacuüm wordt de huid diep gereinigd en geëxfolieerd, waardoor talg, vuil en dode huidcellen worden afgevoerd
Door de speciale vloeistoffen zoals hyaluroonzuur word de huid tegelijkertijd, gevoed, gekalmeerd en gehydrateerd.
Resultaat: verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit. Egalere teint – minder onzuiverheden- grove poriën -gladdere huid – grauwheid verdwijnt en betere hydratatie.


Natural Face lift massage      45 min.      € 65,-

Een manuele massage techniek, op bindweefsel, botweefsel en spierweefsel, soort workout voor je huid. Het resultaat na deze heerlijke massage is rimpelbestrijding, lifting en botversterking op lange termijn. De elasticiteit van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid is op een natuurlijke manier gelift. Tip: wij hebben ook @home workouts voor je huid.


Microneedling       75min.      € 125,-
Met de dermapen maken we kleine gaatjes in de huid, hierdoor kunnen hoog geconcentreerde werkstoffen tot wel 100 x dieper in de huid terechtkomen waardoor huidproblemen direct aangepakt worden. Door deze lichte beschadiging, word de huid aangezet nieuw collageen en elastine aan te maken.
Resultaat: algehele verbetering v/d huidconditie, aanmaak van nieuw collageen – egale teint – vermindering van onzuiverheden – pigmentvlekken – littekens – striae – rimpels – donkere kringen – droogtelijntjes, enzo.
Tip:
Voor langdurig resultaat herhaal 2 keer per jaar 3/5 x om de 2 weken.


Hollywood Fusion Glow       € 95,-

In deze behandeling doen we alle stappen met apparatuur, zoals reinigen met de skinscrubber, peeling met de Hydrodermabrasie, insluizen van werkstoffen met mesotherapie, rf lift enzo.
Resultaat: Aanmaak van nieuw collageen – betere doorbloeding – egale teint – tijdelijke liftend effect. Super ontspannende en fijne behandeling.


Upgrade Youre Treatment:
Breidt uw behandeling uit voor nog meer resultaat.
Collageen draden (Upgrade tijdens beh.) € 25,-
For Your Eyes Only Treatment € 35,-
Hydro-dermabrasie € 20,-
Dermaplanning  € 15,-
RF Lift € 15,-
Derma oxygen zuurstof € 15,-
Lifting Pads (Upgrade)  € 15,-
Eye Mask € 10,-
Lip Mask € 10,-


LOOK GOOD, FEEL BETTER Treatment          € 55,-
Speciale verwenbehandeling voor mensen die kanker hebben (gehad). 25 % van deze behandeling gaat naar bovenstaande stichting. Wij zijn hierbij aangesloten en zijn speciaal gespecialiseerd in deze behandelingen. 

Boek online

 

Microneedling

microneedling

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK