Beauty & Skincare Facies
 

Multi-Masking

Een of twee keer per week een gezichtsmasker gebruiken, verbetert zichtbaar jouw huid.

Een masker biedt een moment van onstpanning, maar kan veel meer zijn dan dat. Een goed masker verbetert de huidconditie en het opnamevermogen van de huid. Het zorgt voor direct resultaat en op lange termijn. De eerst stap  is de keuze van het juiste gezichtsmaskerv voor het juiste resultaat. 
De nieuwe trend is multi-masking: Het combineren van verschillende maskers. Je kunt per gezichtszone een ander masker gebruiken. Bijvoorbeeld je hebt een vette t-zone maar ook rimpels. Maar je kunt ook maskers over elkaar heen gebruiken. Zoals eerst een dun laagje O2 relax eye  & face mask met daarover heen het anti-aging sheet mask. Hierdoor kunnen de ingrediënten extra diep de huid indringen en zorgen voor nog meer resultaat.

Geen tijd voor een masker, doe dan een dun laagje h20lift face mask of amazing balm op en ga daar lekker mee slapen. 

Tip: Reinig je huid extra goed en scrub of peel je huid  voordat je het masker op doet, hierdoor kan het masker nog beter intrekken en geef je jezelf en kleine mini- treatment. 2 x per week.

02 relax eye & face mask is voor elke huidtype geschikt, vooral vermoeide en gevoelige tot vette huid. Of donkere kringen rondom de ogen. Hij verkwikt, kalmeert en geeft de huid een zuurstofboost.

H20 lift face mask is voor elke huidtype, verstevigend, anti-aging en geeft een onmiddelijke vochtinjectie. 

Amazing cleansing balm is voor elke huidtype geschikt, vooral de droge en beschadigde huid. Kalmeert, hydrateerd en hersteld 

Anti-aging sheet mask is voor elke huidtype geschikt, direct liftend, repareert en beschermd uv-schade en dna. 


 
index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK