Facies Beauty & Skincare
Beauty & Skincare Facies
 
image0.jpeg

Carboxy Therapie

Inhoud behandeling:
Reiniging, Peeling, Carboxy Therapie, Ampul, O2 eye & Face Mask met het Zuurstof Apparaat, Oog- en Dagverzorging

 

 
best-facial-package-singapore.jpg

Wat is Carboxy Therapie?

Op basis van de nieuwste kennis, wordt carboxy therapie geleidelijk steeds populairder onder huidexperts, artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Ook beroemdheden kiezen steeds meer voor deze verjongingsmethoden in plaats van lasers, liften met gouddraad, facelifts, thermage, etc.

Carboxy-Therapie is een gezichtsbehandeling waarbij carbondioxide gas (CO2) wordt ingesluisd in de huid door middel van een carboxy-gel masker. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren. Door de Carboxy Gel in contact te brengen met het activerende masker ontstaat een reactie waarbij CO2 bubbels vrijkomen. Door het aanbrengen van deze CO2 bubbels op en in de huid wordt een natuurlijke reactie van de huid uitgelokt. De natuurlijke zuurstof toevoer van binnenuit wordt als reactie op het aanbrengen van de carbondioxide (CO2) direct verhoogd. Carboxy therapie zorgt voor zuurstof van binnenuit.

 
Mooie huid detox.jpg

Resultaat

De huid is na 1 behandeling al super glad. Poriën zijn minder, de huid krijgt een gelift effect. Ook rimpels en fijne lijntjes zijn direct minder aanwezig. Deze prachtige verbetering blijft een aantal weken zichtbaar. Voor een nog beter en langer resultaat raden wij deze behandeling in kuurvorm aan.

Boek hier de Carboxy Therapie behandeling