Facies Beauty & Skincare
Beauty & Skincare Facies
 
microneedling-skin-treatment.jpg

Wat kun je tijdens en na de microneedling verwachten?

De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend en verticaal hele kleine kanaaltjes in de huid maakt. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.
Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.
Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect.
De huid ziet er direct rood uit, dit kan 1 tot 2 dagen aanhouden. Dit effect zal tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn. De huid kan na de behandeling wat warm en prikkelend aanvoelen, alsof er te lang in de zon is gezeten. De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon met een hoge SPF. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar.

Boek hier de Microneedling behandelingen

 
88163845_562521447942338_8935898824782643200_n.jpg

Microneedling

 
Het reslutaat van microneedling is sensationeel voor:
  • Gladder, stevig weefsel (gezicht, nek, decolleté)
  • Strakkere gezichtscontouren
  • Vermindering van neus lippenplooi
  • Het gebied rond de ogen verzachten/minder donkere kringen
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Vermindering van over pigmentvlekken
  • Behandeling van genezen littekens
  • Vermindering van striae