Facies Beauty & Skincare
Beauty & Skincare Facies
 
bruid.jpg

Bruids/party Make-up

Heeft u een leuk feest of gaat u trouwen. De schoonheidsspecialistes van Facies zijn gespecialiseerd in visagie. Wij maken u graag op voor die speciale dag.

LOOkX Make-up
Wij werken met de zeer trendy moderne make-up lijn van het merk LOOkX. Gemaakt voor en door visagisten en schoonheidsspecialistes. Dit merk is erg innovatief en gaat met de tijd mee en komt 2 maal per jaar met de nieuwste trends op het gebied van Make-up. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking biedt het een exclusieve toevoeging in uw make-up tas. De producten bevatten veel kleurpigmenten waardoor de make-up langer mooi blijft zitten. Een uitgebreide collectie met schitterende kleuren maakt het mogelijk vele combinaties te creëren.

Workshops
U kunt bij Facies ook een afspraak maken voor een persoonlijk consult. Wij leren u, om uw sterke en mooie punten naar voren te laten komen. U gaat netjes opgemaakt en vol nieuwe ideeën naar huis. Of wilt u met een grotere groep gezellig leren hoe u uw zelf het beste op kunt maken, kom of organiseer zelf een make-up party bij Facies (vanaf 6 personen).
Wij geven u graag passend advies bij Facies

Boek hier uw make-up afspraak

Party/ Avond make-up: € 32,50
Bruids Make -up proef: € 45,-
Bruids Make-up: € 55,-
Workshop zelf leren opmaken: € 65,-
Workshop meerder mensen: in overleg