Beauty & Skincare Facies
 

Specialistische Behandelingen

Unique Treatments, for the Best Visible Results


Uw huid is uniek dus uw behandeling ook!!
Wij combineren het beste resultaat met ontspanning in onze behandelingen. Onze passie is het behalen van de beste resultaten naar uw wensen. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen. Jong volwassenen onder de 18 jaar krijgen 5 % korting. 
Boek online


Resultaten van deze behandelingen zijn per persoon en aantal behandeling verschillend. Het is ook afhankelijk van je persoonlijke  levensstijl en verdere nazorg, zoals goede huidverzorging. Wij adviseren voor het beste en langdurigste resultaat om deze behandelingen (altijd in overleg) in kuurvorm te doen en de juiste verzorging thuis te gebruiken.


Skin Condition Treatment      60min      €80,-
Een behandeling gericht op het verbeteren van uw huidconditie zoals acne, hydratatie, pigmentvlekken, anti-aging. In deze behandeling combineren wij speciale peelings, apparatuur en maskers. Wilt u echt zichtbare huidverbetering? Dan is dit de geschikte behandeling voor u!


Pink Shooter Energy Boost      60min.      €100,-
Door middel van een soort stempel met 19 holle naaldjes creëren we microscopische kleine holle kanaaltjes door de huid. De huid wordt verbeterd via een dynamische activering (via injectie) van 56 werkzame stoffen die in het “pink” serum zitten. De behandeling verbeterd de kleur en textuur van de huid, het hydrateert de huid, zorgt voor meer energie aan de cellen en helpt de huid te herstellen. Ook fijne lijntjes en rimpels worden direct minder zichtbaar.


Carboxy Therapie     60min.     €90,-
Deze verjongingsmethode is voor elk huidtype geschikt en erg populair bij mensen die de effecten van huidveroudering tegen willen gaanof striae willen verminderen. Met carboxy therapie gaan we de huid gecontroleerd voorzien van zuurstof. Dit doen wij doormiddel van een gel en een speciaal masker. De huid is na 1 behandeling al super glad. Poriën zijn minder, de huid krijgt een gelift effect. Ook rimpels en fijne lijntjes zijn direct minder aanwezig. Deze prachtige verbetering blijft een aantal weken zichtbaar. Voor een nog beter en langer resultaat raden wij deze behandeling in kuurvorm aan.


Green Sea Peel     60min.      €90,-
100% zonder chemische middelen- zuren Natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd. De activator bevat hyaluronzuur, glucaan en allantoïne om de huid te voeden en te verzachten en tegelijkertijd te behandelen met actieve stoffen uit de zee, voor een nog beter resultaat.

Nabehandeling:

– 24 uur lang de huid niet wassen.
– milde huidverzorging – geen zuren totdat de huid volledig verveld is.


Hydro-Dermabrasie     35 min.     € 65,-
Hydro-Dermabrasie is een non-invasieve behandeling met 4 mogelijkheden

1. Reiniging & Extractie 2. Exfoliatie & Peeling: 3. Hydrateren & Kalmeren 4. insluizen & Voeden. Onder vacuüm wordt de huid diep gereinigd en geëxfolieerd, waardoor talg, vuil en dode huidcellen worden afgevoerd

Door de speciale vloeistoffen zoals hyaluroonzuur word de huid tegelijkertijd, gevoed, gekalmeerd en gehydrateerd.
Resultaat: verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit. Egalere teint – minder onzuiverheden- grove poriën -gladdere huid – grauwheid verdwijnt en betere hydratatie.


RF-Lift Treatment     35 min.      € 48.50
Met speciale Radio-freqeuntie zorgen we voor een doelgerichte heerlijke verwarming van de collagene vezels in de lederhuid. Hierdoor verkort en verdikt het collagene vezelnet. Door verwarming worden de fibroblasten aangezet om nieuw en vers collageen en elastine te maken.
Resultaat: Directe lifting – betere doorbloeding – meer energie en een ontspannen uitstraling. Op langere termijn stimuleert het de aanmaak van nieuw collageen en elastine.


Derma Oxygen zuurstof therapie      35 min.     € 48.50
Combinatie van 2 handelingen. 1. Met een airbrush worden werkstoffen op de huid verneveld waardoor ze makkelijker worden opgenomen, 2. met de vacuüm word de huid voorzien van zuurstof:
Resultaat: directe tijdelijke lifting – kalmeerd – verbeterd de doorbloeding – voorkomt onzuiverheden en egalere teint


Natural Face lift massage      45 min.      € 65
Een manuele massage techniek, op bindweefsel, botweefsel en spierweefsel, soort workout voor je huid. Het resultaat na deze heerlijke massage is rimpelbestrijding, lifting en botversterking op lange termijn. De elasticiteit van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid is op een natuurlijke manier gelift. Tip: wij hebben ook @home workouts voor je huid.


BB Glow      60 min.      € 83.50
BB GLOW is dé schoonheidsbehandeling van nu. D.m.v nanonaaldjes brengen wij werkstoffen, gecombineerd met een foundation aan op de opperhuid.
Resultaat: sterk verbeterde hydratatie – een tijdelijk heldere en stralende huid. Na herhaling, ook vermindering van littekens en pigmentvlekken. Tip: Een hele mooi behandeling voor een speciale gelegenheid, als je wilt stralen.


Microneedling       75min.      € 95
Met de dermapen maken we kleine gaatjes in de huid, hierdoor kunnen hoog geconcentreerde werkstoffen tot wel 100 x dieper in de huid terechtkomen waardoor huidproblemen direct aangepakt worden. Door deze lichte beschadiging, word de huid aangezet nieuw collageen en elastine aan te maken.
Resultaat: algehele verbetering v/d huidconditie, aanmaak van nieuw collageen – egale teint – vermindering van onzuiverheden – pigmentvlekken – littekens – striae – rimpels – donkere kringen – droogtelijntjes, enzo.
Tip: Voor langdurig resultaat herhaal 2 keer per jaar 3/5 x om de 2 weken.


Microneedling Gold     90min.    € 125
Uitbreiding van de microneedling met Derma Oxygen Zuurstof therapie en 24K Gold Mask.


Hollywood Fusion Glow     75min,    € 95,-
In deze behandeling doen we alle stappen met apparatuur, zoals reinigen met de skinscrubber, peeling met de Hydrodermabrasie, insluizen van werkstoffen met mesotherapie, rf lift enzo.
Resultaat: Aanmaak van nieuw collageen – betere doorbloeding – egale teint – tijdelijke liftend effect. Super ontspannende en fijne behandeling.

 

 

 

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK