Facies Beauty & Skincare
Beauty & Skincare Facies
 
image0 (2).png

Only for Men

Heren opgelet, Facies heeft nu ook behandelingen speciaal voor mannen! Normaal denk je bij een schoonheidssalon aan vrouwen, maar mannen zijn ook van harte welkom.

De huid van mannen is in vergelijking met vrouwen 20% dikker. Poriën zijn groffer en de huid kan na het scheren extra gevoelig zijn. Wist u dat de huid van een man een hogere ph-waarde heeft? Door dagelijkse scheerbulten ligt de ph-waarde op ongeveer 6.5 tegen 5.8 van een vrouw. We kunnen dus concluderen dat een mannen huid anders is dan die van een vrouw en om die reden behandelen we de huid van een man met producten aangepast op de huid en is de massage is steviger. 

Wij hebben 4 behandelingen speciaal voor de man:

30 min Only for Men-       €42,-
45 min Only for Men-       €57,-
60 min Only for Men-       €75,-
80 min Only for Men-       €95,-

Boek hier de Only For Men behandelingen


 

Purifying Wash + Shave                   €13,00
Door het opschuimen met warm water ontstaat er een romig schuim dat ideaal is voor de dieptereiniging en zacht scheren. Het reinigt en verfrist gelijk, kalmeert de huid al tijdens het scheren en geeft een zacht gevoel. In de gel zit een speciale 2-in-1 formule met D-panthenol, dat gaat irritatie tegen en werkt ontstekingsremmend.

 

Calming Hydro Gel                            €18,50
Een krachtige verfrissing en lichte verzorging na het scheren. Verzacht de geïrriteerde huid na het scheren en hydrateert tegelijkertijd intensief. De verkwikkende gel-crème met de exclusieve formule van werkzame bestanddelen wordt onmiddellijk geabsorbeerd en geeft een aangenaam, verfrissend gevoel: gegarandeerd reactiverend en vitaliserend.

 

24/7 Skin Energizer                           €20,50
Een dagelijks verzorgingsproduct voor mannen met anti-aging effect: direct na aanbrengen vindt er een maximale toename van het vochtgehalte plaats en de actieve bestanddelen zorgen voor een zichtbaar gladdere huid. De luxe formule versterkt en activeert de huid 24 uur per dag. Lijntjes en rimpels worden direct optisch verminderd.

 

Energizing Eye Roll-On                      €15,00
Nieuwe energie en frisheid voor de vermoeide oogzone: het krachtige 4-in-1-complex met actieve werkzame bestanddelen heeft een onmiddellijke verkoelend effect op de huid, vermindert zichtbaar zwelling en donkere kringen rond de ogen. Lijntjes en rimpels worden direct optisch verminderd.

 

Long Lasting Deodorant                    €8,75
Een alcoholvrije deodorant stick met een langdurende milde en pittige geur. Maar is tegelijk ook zeer zacht voor de huid door de formule zonder alcohol. Elimineert lichaamsgeurtjes in tegenstelling tot andere deodorants die de slechte geurtjes camoufleren. Bovendien wordt de groei van bacteriën verhinderd, wat de oorzaak is van slechte lichaamsgeurtjes.