Facies Beauty & Skincare
Beauty & Skincare Facies
 
IMG_1163.jpeg

Pink Shooter Infusion

De pinkshooter behandeling is een echte vitamine boost voor je huid! Ideaal voor wie op zoek is naar een natuurlijke glow en een frisse, jonge huid. De behandeling dankt zijn naam aan de kleur van het serum en de ‘shooter’ die gebruikt wordt om het serum in te brengen.

 Inhoud behandeling

* Reiniging
* Prep
* Bio Peel
* Micro injectie met de pinkshooter
* Speciaal masker
* Dagverzorging

€ 100,- Nazorg voor thuis:
Na deze behandeling kunt u ervoor kiezen om een speciaal aftercare kitje kopen. Deze kit versterkt het resultaat van uw behandeling en helpt uw huid sneller genezen. Gebruik geen producten met retinol of andere zuren.
Tot 48u na de behandeling dient u zon, zware inspanning, zweten, sauna en te heet douchen te vermijden.
Gebruik minimaal 2 weken een SPF25.

 Boek hier de Pink Shooter Infusion 
pink.png

Hoe werkt een pinkshooter behandeling?

Bij de pinkshooter behandeling wordt met extreem dunne naaldjes werkstoffen in de huid geprikt. De pinkshooter geeft 56 werkzame stoffen af aan de huid zoals vitamines en enzymen. Tijdens de behandeling voel je kleine prikjes in de huid. Met deze prikjes wordt het herstelproces van de huid geactiveerd en gestimuleerd. De behandeling verbetert het huidmetabolisme door de werkzame stoffen. Hierdoor wordt de opperhuid te verjongd, gehydrateerd en versterkt. Na de behandeling kan de huid een klein beetje rood kleuren.

 
maxresdefault.jpg

Voor wie is de Pinkshooter behandeling?

Pinkshooter is vooral geschikt voor wie op zoek is naar huidversteviging en huidverjonging. Maar ook voor mensen met littekentjes als gevolg van acne of striae is de pinkshooter behandeling een goede oplossing. Ook wordt een pinkshooter behandeling toegepast voor:

* Rosacea
* Rimpels en fijne lijntjes
* Verlies van elasticiteit in de huid
* Hyperpigmentatie
* Verkleuringen in het gezicht
* Vergrote poriën
* Vermoeide huid na bijv ziekte

 
1599ernani.jpg

Resultaat van een Pinkshooter behandeling

De huid krijg een directe boost door de pinkshooter behandeling die al na 1 behandeling te voelen is. De huid is gladder en steviger en heeft een natuurlijke glans. Na een aantal behandelingen is het resultaat van optimaal. Dit heeft tijd nodig omdat de huid tijd nodig heeft om alle actieve werkstoffen op te nemen. De belangrijkste voordelen van een pinkshooter behandeling zijn:

Verbeterde textuur en kleur van de huid
Vermindering van rimpels
Een egalere en elastischere huid
Vermindering van littekentjes en poriën

Voor een optimaal resultaat raden we een kuur van 4-6 behandelingen aan. Tussen iedere behandeling zit 2-3 weken.