BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Uw huid is uniek, dus uw behandeling ook!
Beauty & Skincare Facies
 
ghjj.png

Welke behandelingen zijn goed tegen een doffe teint?

 Royal Treatment  € 50,-
 Excellent Treatment  € 65,-
 V.I.P. Treatment  € 85,-
 Miracle Peel ( Upgrade )  + € 5,-
 Microdermabrasie Treatment ( Upgrade ) + € 20,- 
 Micro + Dermaoxygen Treatment ( Upgrade  ) + € 45,-
 LED Mask Therapy ( Upgrade )  + € 15,- 
derma.png

Hoe verzorg ik een huid met doffe teint?

Lagen overtollige huidcellen kunnen worden afgebroken en verwijderd met behulp van fruitzuren. Zo wordt de laag dode huidcellen dunner en vindt een voortdurende verbetering van de conditie en doorbloeding van de huid plaats.

WAT ZIJN FRUITZUREN?
Alfahydroxyzuren (zoals glycolzuur, appelzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur) en bètahydroxyzuren (zoals salicylzuur) maken deel uit van een groep die dikwijls wordt aangeduid als fruitzuren, aangezien ze van nature voorkomen in diverse fruitsoorten en andere plantaardige voedingsmiddelen. Ze zijn niet giftig en zijn biologisch afbreekbaar. Alfahydroxyzuren (AHA) en bètahydroxyzuren (BHA) worden in de cosmetica met succes toegepast als chemische huidpeelings.

 Reiniging:  Derma Daily Cleanser € 29,95
 Lotion:  Refresh lotion € 28,95
 Peeling:  Bio peel 1 € 39,95
   Derma skin polish pads € 37,95
 Serum:  Retinol 2ndG serum € 79,95
 Dagcréme:  Retinol 2ndG fluid € 64,95
 Nachtcréme:  Retinol 2ndG cream € 72,50
 Oil:  Time stop oil € 19,95
 Masker:  O2 Relax eye & face mask € 39,95
 Factor:  Sun fluid LOOkX SPF 30 € 27,95 
grauwe huid.png

Wat is een doffe huid en hoe ontstaat deze?

De menselijke huid vernieuwt zichzelf voortdurend door middel van celdeling. De onderste laag van de opperhuid (basale laag) bestaat uit kubische, zich snel vermenigvuldigende cellen die geleidelijk aan naar boven worden geduwd door nieuwe cellen. Onderweg vormen zij kleine uitstulpingen waarmee ze zich stevig aan elkaar hechten. De cellen worden platter en vullen zich met keratine, een waterdicht eiwit. Na circa vier weken hebben zij het oppervlak bereikt en zijn ze volledig verhoornd (verhoorningsproces). Dakpansgewijs vormen zij nu de buitenste hoornlaag en ten slotte worden ze afgestoten als hoorncellen (dode huidcellen). De huid produceert circa 0,5 kg overtollige hoorncellen per jaar. Zij worden in een permanente vernieuwingscyclus vervangen door de cellen vanuit de basale laag. Helaas verloopt het natuurlijke peelingproces van de huid niet altijd even soepel. De hoorncellen hopen zich op in een aantal huidprofielen. De huid wordt dik en verliest haar glans. De poriën raken verstopt met onzuiverheden en een doffe, soms grauwe teint tot gevolg.

 

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK