BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Uw huid is uniek, dus uw behandeling ook!
Beauty & Skincare Facies
 
0.jpg

Bruids Make-up/ Visagie

Heeft u een leuk feest of gaat u trouwen. De schoonheidsspecialistes van Facies zijn gespecialiseerd in visagie. Wij maken u graag op voor die speciale dag. 

Wij werken met de zeer trendy moderne make-up lijn van het merk LOOkX. Gemaakt voor en door visagisten en schoonheidsspecialistes. Dit merk is erg innovatief en gaat met de tijd mee en komt 2 maal per jaar met de nieuwste trends op het gebied van Make-up. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking biedt het een exclusieve toevoeging in uw make-up tas. De producten bevatten veel kleurpigmenten waardoor de make-up langer mooi blijft zitten. Een uitgebreide collectie met schitterende kleuren maakt het mogelijk vele combinaties te creëren.

U kunt bij Facies ook een afspraak maken voor een persoonlijk consult. Wij leren u, om uw sterke en mooie punten naar voren te laten komen. U gaat netjes opgemaakt en vol nieuwe ideeën naar huis. Of wilt u met een grotere groep gezellig leren hoe u uw zelf het beste op kunt maken, kom of organiseer zelf een make-up party bij Facies (vanaf 6 personen).

Wij geven u graag passend advies bij Facies

 Dag Make-up (na behandeling)  € 5,-
 Party/ Avond make-up  € 25,-
 Proef Bruids Make-up  € 30,-
 Bruids Make -up  € 40,-
 Make-up Advies/ workshop (p.p.)  € 50,- 
 

behandelingen

  • 04SKINFACTS500PIX2016jpg
  • h20 lift face maskjpg
index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK