BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Uw huid is uniek, dus uw behandeling ook!
Beauty & Skincare Facies
 
pmu1.jpg

Microdermabrasie

Vertoont uw huid kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, littekens, vergrote poriën of andere beschadigingen en onzuiverheden? Dan is een “MICRODERMABRASIE” behandeling een uitstekende oplossing.

Een microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren.

Door middel van deze peeling verwijderen wij met de diamond stick een dun laagje van de huid. Niet alleen worden oneffenheden zoals pigmentvlekken, rimpeltjes, acné of littekens minder zichtbaar, deze peeling werkt ook stimulerend voor de huid en gaat het verouderingsproces tegen. Het is een goed middel voor huidverbetering. Daarnaast zorgt het er ook voor dat uw huidverzorgingsproducten niet door een dode laag heen hoeven en dus dieper en actiever hun werk kunnen doen.

Een microdermabrasie behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypes. U kunt na de behandeling uw normale levenspatroon vervolgen, de huid ziet er meteen rustig uit. Kort vóór, en 3-7 dagen na de behandeling mag u alleen beslist niet zonnebaden.

U kunt microdermabrasie los boeken als behandeling maar u kunt hem ook combineren met uw standaard gezichtsbehandeling om uw huid weer te laten stralen! Wilt u echt aan huidproblemen werken? Dan raden wij een kuur van 3 tot 5 behandelingen aan, afhankelijk van wat u wilt verbeteren. Het is belangrijk om tijdens de kuur onze producten thuis te gebruiken, om het proces van de behandeling te ondersteunen.

 

Upgrade bij een behandeling  € 20,- Nu voor maar € 15
Microdermabrasie therapy kuur 5 x  € 225,- Nu voor maar € 200
Micro + dermaoxygen therapy kuur 5 x  € 445,- Nu voor maar € 420
index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK