Facies Beauty & Skincare
Beauty & Skincare Facies
 
ernani.jpg

V-shape Collageen Treatment

Een unieke combinatie van meerdere behandelingen om de huid een optimale collageen boost te geven.
€ 149,-

* Carboxy therapie: Verbeterd bloed en zuurstof circulatie, verbeteren elasticiteit, verminderd fijne lijntjes en rimpeltjes.

OF

* Ultra v lift mask: vermindering van fijne lijntjes, zichtbare lifting en verlichting v/d huid. reinigt en verwijderd dode huidcellen.

+
* Microneedling met bio placenta (groeifactoren) of Bro 5 (huidbooster met hyaluroonzuur en collageen)
* KRX Threadfill Ampoule: Krachtig serum met oplosbaar microcollageen in draadvorm
* Ha Filling powder: Directe Filler, hyaluronzuur in nano poedervorm
* EMS Apparaat: voor spieropbouw en contractie

Collageen is heel belangrijk voor ons lichaam, het zit in onze botten, spieren, bloedvaten, darmen en onze huid. Naarmate we ouder worden (eigenlijk al vanaf ons 25e) word ons bestaande collageen afgebroken en maken we zelf steeds minder Collageen aan, helaas. Dit ga je ook zien aan je huid. hij word slapper, verliest vocht en je krijgt rimpeltjes.

Collageen is een eiwit en de belangrijkste daarvan in je huid zijn de fibroblasten. De fibroblasten noemen wij altijd onze energie fabriekjes en naarmate we ouder worden, gaan die fabriekjes steeds langzamer en minder goed werken. Ons doel is dan ook om die fabriekjes weer de energie te geven om weer harder te gaan werken en meer Collageen te gaan produceren. Want helaas kunnen we geen collageen inspuiten.

Wel kunnen we Collageen uit voeding halen zoals bijvoorbeeld, vis en bouillon van botten, eieren, en rood vlees. En tegenwoordig ook uit collageenpoeder of supplementen. Binnenkort ook verkrijgbaar bij facies.

Gewone eiwitten worden zo door de huid niet opgenomen, daarom hebben we ze verkleind in Nanopeptides, (collageendraden) deze moleculen zijn zo klein dat ze goed kunnen doordringen in de huid en zelfs tot in de dermis kunnen komen. Daar waar ze nodig zijn om de fibroblasten weer te stimuleren. Daarnaast gaan we in deze behandeling laagjes bouwen in de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld en dus minder zichtbaar zijn.

Hoe dieper de rimpel, hoe meer laagjes nodig zijn. Dus per persoon verschillend hoeveel behandelingen nodig zijn voor het mooiste resultaat. Ook het gebruik van Collageen poeder en de KRX lijn voor thuis gebruik raden wij aan ter bevordering van de resultaten van deze behandeling.

 

 
collageen wond.jpg

Collageen draden/ KRX Threadfil Ampoule

DE NIEUWSTE HYPE

Ook als upgrade te boeken bij een special Treatment voor € 25,-

PDO-threads worden vanaf de jaren 80 al in ziekenhuizen gebruikt voor betere wondgenezing na een operatie.
Ze zijn gemaakt van kleurloos polyester, wat ongeveer na 6 maanden afbreekt in je lichaam. De aanwezigheid van deze hechtingen zorgen ervoor dat de fibroblasten meer collageen gaan produceren.

Weer een behandeling die overgewaaid is van de zorg naar Beautyland.

Onze draden zijn wel net iets anders en gemaakt van gehydroliseerd collageen. Deze nanocosmeceuticals dringen door tot in de dermis, en gaan dus veel dieper dan andere cosmetica. Ze hebben wel hetzelfde doel namelijk, betere wondgenezing, produceren van Collageen, hydratatie en het gaat TEWL (trans epidermal water loss) tegen.

Het vult dus niet direct het collageen maar bedekt de rimpel of wond met een soort laagje, en die laagjes gaan we opbouwen tijdens deze behandeling. Hoe meer behandelingen, hoe meer laagjes en dus hoe minder diep de rimpel word. Dit is per persoon verschillend, hoe dieper de rimpel hoe meer laagjes we nodig hebben.

Daarnaast sluisen wij de draden/ ampul in met het ERNANI EMS apparaat, waarmee we ook nog eens de huidspieren stimuleren, de huid open zetten en daarmee de ingredienten nog dieper kunnen zakken.