Beauty & Skincare Facies

Reviews Facies

Laat een bericht achter in ons gastenboek.

Reactieformulier

het was zo fijn om weer een behandeling te krijgen.
was ook hard nodig. mijn huid ziet er zoveel beter uit.
bedankt voor de lieve zorgen.

Ritwa12-07-2020 19:09

Weer zoals vanouds, fijne gezichtsbehandeling en massage, super relaxend, zowel voor body als voor de mind ..... Dankje Melody

Nell02-07-2020 14:00

Gewoon even fijn...

Carin02-07-2020 12:19

Erg fijne en goede behandeling. Mijn huid glanst weer. :)

Safae22-06-2020 15:22

vandaag heb ik een heel prettige behandeling gehad bij: de pedicure.
voor de 1ste keer, pijnloze behandeling en ik kan weer goed lopen.
bedankt, en tot de volgende keer.

Ritwa van der Weijden20-06-2020 12:24

Helemaal blij met mijn wenkbrauwen!
En een fijne ervaring bij melody!

Irma18-06-2020 20:00

Dolblij dat ik weer naar de echte Pedicure kon, het ziet er weer geweldig uit, laagt de zomer maar komen! Bedankt👍

Bertha17-06-2020 19:09

Vandaag heerlijk genoten van de behandeling door Melody! Mijn huid ziet er weer gezond en stralend uit! Nogmaals bedankt!!

Jeanine11-06-2020 17:22

Voor t eerst gegaan voor een gezicht behandeling, ik had dit 10 jaar geleden voor 't laatst gedaan. Ik voelde dat mijn huid strak werd en ouder.. na de behandeling van melody voelde 't weer soepel, zacht en 't glansde. Ook mijn wenkbrauwen werden geverfd.. ik voelde me super relaxed!! Dank je melody, tot de volgende x tjarda

Tjarda08-06-2020 16:02

Wat is het toch héérlijk een uurtje helemaal voor jezelf en zo verwend worden. Voel me weer helemaal zen, tnx Mel!!

Anna-Marie03-06-2020 10:09

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [24]
Reactieformulier

Reactieformulier

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK