Beauty & Skincare Facies

Reviews Facies

Laat een bericht achter in ons gastenboek.

Reactieformulier

Na lange tijd niet te zijn geweest door ziekte vandaag weer voor het eerst een heerlijke behandeling gehad, dank je wel Melody!

Annemiek09-10-2020 12:42

Vandaag voor de eerste keer geweest. Mijn dochter was zo blij en tevreden met haar geverfde en gemodelleerde wenkbrauwen. En ik nu dus ook. 😇
Ik kom zeker weer. Tot ziens.

Martine03-10-2020 19:34

wat fijn,dat mijn voeten vandaag verwend zijn, zo kan ik er weer een poosje tegen.
hartelijk dank voor de prettige behandeling.

Ritwa v.d.Weijden18-09-2020 20:05

Hele fijne behandeling gekregen; ik merk groot verschil met mijn huid! Dankjewel!

liesbeth17-09-2020 14:15

Mijn huid was er echt aan toe, zo droog. nu weer zo zacht en soepel. heerlijk ontspannen lig ik altijd in de stoel val haast in slaap. tot gauw, want de volgende afspraak heb ik al natuurlijk.

Ritwa23-08-2020 12:27

Overleg was nog mogelijk op de dag van de afspraak wat het beste voor mijn huid zou zijn en mijn wensen. Ik had na de behandeling echt het gevoel dat er iets gebeurd was en het resultaat was al te zien en het werkt ook nog dagen door Ik ben benieuwd naar het resultaat. Het gebeurde in een fijne relaxte sfeer

Mary18-08-2020 16:38

Heerlijk uurtje, schone huid, mooie wenkbrauwen, ontspannende rug nek schoudermassage gewoon gezellige en relaxte behandeling!

Joke12-08-2020 17:55

Zeer tevreden, vertelde precies wat er ging gebeuren. Netjes behandeld. Zeker een aanrader.

marina04-08-2020 08:30

Zoals altijd super geholpen, heel gezellig, bekwaam in het werk, goed in het geven van informatie en hartelijk naar de klanten. Nooit klachten gehad, vat het maar samen als super!

Hans31-07-2020 20:03

Ontspannen dag na een fijne behandeling! Laat de zomer maar komen - tot daarna, Angela

Angela15-07-2020 18:22

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [24]
Reactieformulier

Reactieformulier

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK