BEL ONS 06-21896477

Unique Treatments, for the Best Results
Beauty & Skincare Facies
 
43531274267811451534788579913320177889279444405n.jpg

RF Lifting

RF Lift Treatment (+/- 30 min) € 48.50
RF Lift tijdens een behandeling (personalize youre treatment) € 17,-
RF Lift Kuur 5 x € 200,-

Huidveroudering leidt tot een verminderde spanning in de collageenvezels in de huid. De huid wordt duidelijk zichtbaar slapper en toont minder fraaie vouwrimpeltjes. Met name frequent zonnebaden verergert dit proces van verslapping. De voortschrijdende collageenverslapping kan echter effectief afgeremd worden. Door het zogenaamde "collageen-krimpen" kan het proces van huidveroudering zichtbaar milder worden. De huid krijgt weer nieuwe spankracht en elasticiteit. Radio-Wave-Spectrum (RWS) Lifting is één van de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van huidverslapping en vouwrimpels.


Wat is RF LIFTING?
Het speciale Radio-Wave-Spectrum zorgt voor een doelgerichte verwarming van de collageenvezels in de lederhuid en verkort en verdikt het collagene vezelnet. Door verwarming van het weefsel maakt de huid nieuwe collageen- en elastine vezels aan: de fibroblasten (vezel makende cellen) in de onderste huidlagen worden namelijk gestimuleerd om nieuw, vers collageen te maken. Dit belangrijke generatie proces ontwikkelt zich vertraagd: het duurt enkele weken tot maanden, tot voorbij de kuurperiode.

Resultaat
Het uiteindelijke resultaat na 5 tot 10 behandelingen is uitstekend. RWS Lifting is al geschikt voor jongere klanten met de eerste tekenen van huidveroudering (fijne vouwrimpeltjes). Vooral op de moeilijk te behandelen plaatsen zoals de bovenlip, de hals en rondom de ogen zijn bijzonder goede behandel resultaten te boeken.
(op de afbeelding zie je het resultaat na één behandeling)

Boek hier de RF Lift behandeling

 
index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK