BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Uw huid is uniek, dus uw behandeling ook!
Beauty & Skincare Facies
 
555dermaroller.jpg

Microneedling/dermaroller

Microneedling/ DermaRoller

Wat doet microneedling?
Microneedling stimuleert het natuurlijke proces van de aanmaak van collageen. Het resultaat is direct zichtbaar. Geen zwelling, geen pleisters, geen overgevoeligheid en het kan zelfs worden toegepast op een dunne huid. Uiteindelijk leidt microneedling tot het herstel van volume en tot minder verslapping van de huid. De poriën worden verkleind en fijne lijntjes en rimpels worden verzacht en de huid wordt elastischer. Tevens kunnen oppervlakkige littekens sterk verminderd worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Upgrade bij een behandeling €30,-
DermaRoller thuisgebruik + 1 maal serum €75,-
Scar wrinkle therapy kuur 5 x€ 275,-

Waarvoor is microneedling geschikt?
* Huidverbetering
* Oneffen huidstructuur
* Acné littekens
* Grove poriën
* Huidveroudering en huidverslapping
* Rimpels en fijne lijntjes
* Littekens
* Rokershuid
* Zon beschadigde huid/pigmentvlekken

Wanneer kan er geen behandeling plaatsvinden?
De microneedling is uitsluitend toepasbaar op een gezonde huid.
Is er sprake van huidkanker, wratjes, keratosis, huidinfecties, eczeem, psoriasis en open wondjes of zweertjes, actieve acné, koorts, blaren of impetigo, chemotherapie, hoge dosis cortisonen of radiotherapie dan kan er niet behandeld worden.

Wat zijn de resultaten?
Een dikkere en strakkere huid met een stralende teint, kortom een gezonde huid.
Betere opname van actieve werkstoffen in de huid.Een vermindering van fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekjes. Een algemene huidverbetering en een huid in topconditie.


Thuisbehandeling met de DermaRoller
Om ook thuis door te kunnen gaan met uw huidverbetering kunt u gebruik maken van de DermaRoller. De DermaRoller is een cilinder met honderden minuscule naaldjes van chirurgisch staal, die micro gaatjes in uw opperhuid aanbrengt zonder de huid te beschadigen. De DermaRoller is uitermate geschikt als anti-aging apparaat en is zeer effectief bij: huidverslapping, rimpeltjes, acné-littekentjes, grove poriën, doorbloedingsproblemen, littekens, striae en cellulitis. Hij is geschikt voor elke zone van het gelaat en het lichaam. Behandeling met de DermaRoller kan bij ieder huidtype en is niet leeftijd gebonden. Wel met een maximum van 1 keer per week want de huid heeft tijd nodig om zich weer te herstellen.

Dubbele werking
De kleine prikkeltjes stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in uw huid. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van uw huid, lijntjes en rimpeltjes ontstaan door een tekort aan elastine en collageen.
De DermaRoller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al snel dat lijntjes en rimpeltjes vervagen. De naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Voor en na de behandeling met de DermaRoller brengt u een door u gekozen serum aan. De effectieve opname van de werkzame stoffen uit dit serum is vele malen groter (200%) dan bij normaal gebruik van een serum. U voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen.
U voelt het en u ziet het!
Hoe werkt het
Het gebruik van de DermaRoller is heel eenvoudig en het vereist geen speciale producten of voorbereiding.

Gebruik
Voordat u uw DermaRoller gebruikt, wees er zeker van dat u uw gezicht grondig reinigt met bijvoorbeeld een reinigingscrème en tonic. U kunt voor een nog betere werking eventueel nog een peeling vooraf doen. Een moisturizer of crème kunt u laten liggen voor later, nadat u klaar bent met de micro-needlingtherapie.
Zorg ervoor dat de naalden gedesinfecteerd zijn voor gebruik door deze te reinigen met 80% alcohol.
Breng royaal een serum op op het gezicht. Gebruik daarna de dermaroller op de huid door van links naar rechts, van boven naar beneden en schuin te bewegen. Zorg ervoor dat u zelf druk uitoefent op het behandelde gebied als de naald erover heen gaat. Bij de behandeling van het gezicht: vermijd te veel druk rond de ogen en jukbeenderen.
Breng nogmaals het serum aan en laat het gedurende 10-15 minuten intrekken in uw huid. Daarna kunt u een crème aanbrengen of liever zelfs een gezichtsmasker.
Na iedere behandeling dient de DermaRoller gereinigd te worden met een 80% alcohol oplossing. Spoel de DermaRoller af en spuit daarna in met alcohol, laat hem op een tissue drogen.
De DermaRoller is persoonsgebonden, d.w.z. dat dezelfde DermaRoller, in verband met hygiëne, niet mag worden toegepast bij meerdere personen.

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK