BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Alleen het beste voor uw huid!!
Beauty & Skincare Facies
 
Zkinn-microdermabrasie.jpg

Microdermabrasie

Microdermabrasie Treatment (+/- 30 min) € 37,50
Micro tijdens een behandeling (persanolize youre treatment) € 10,-
Microdermabrasie Kuur 5 x € 175,-


Vertoont uw huid kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, littekens, vergrote poriën of andere beschadigingen en onzuiverheden? Dan is een “MICRODERMABRASIE” behandeling een uitstekende oplossing.

Wat is Microdermabrasie?
Een microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren.
Door middel van deze peeling schuren wij met de diamond stick een dun laagje van de huid.

Waarvoor:
Oneffenheden
* Vergrote Poriën
* frissere uitstraling
* Pigmentvlekken
* fijne lijntjes & rimpeltjes
* littekens
* Meer doobloeding
* Betere opname van producten

Naverzorging:
Een microdermabrasie behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypes. U kunt na de behandeling uw normale levenspatroon vervolgen, de huid ziet er meteen rustig uit. Kort vóór, en 3-7 dagen na de behandeling mag u alleen beslist niet zonnebaden en in de zon. De huid is dunner dus ook bevattelijker voor de zon.

U kunt microdermabrasie los boeken als behandeling maar u kunt hem ook combineren met uw standaard gezichtsbehandeling om uw huid weer te laten stralen! Wilt u echt aan huidproblemen werken? Dan raden wij een kuur van 3 tot 5 behandelingen aan, afhankelijk van wat u wilt verbeteren. Het is belangrijk om tijdens de kuur onze producten thuis te gebruiken, om het proces van de behandeling te ondersteunen.

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK