BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Uw huid is uniek, dus uw behandeling ook!
Beauty & Skincare Facies
 
03_FB_JANSSEN_PLATINUM_CARE_2016.jpg

JANSSEN: Platinum Care Lijn

Nieuwe Platinum care lijn JANSSEN COSMETICS

 Met trots presenteren wij jou de meest luxe lijn van Janssen Cosmetics! 

Platinum Care: pure luxe voor de huid

Platinum is een van de meest zeldzame en exclusieve grondstoffen op aarde. Het staat voor luxe en elegantie. Daarom is deze edele grondstof in combinatie met andere hoogwaardige anti-ageing ingrediënten verwerkt in de nieuwe verzorgingsreeks PLATINUM CARE. Het resultaat is een fantastische verwenervaring voor de huid en de zintuigen!
Deze luxe verzorging van JANSSEN COSMETICS onderscheidt zich door de meest kwalitatieve bestanddelen, een zijdeachtig luxueuze textuur en een frisse geur. PLATINUM CARE is pure luxe voor de huid en luidt een nieuw tijdperk in voor anti-ageing verzorging!

Het innovatieve Platinum-MP-Complex is het unieke bestanddeel van PLATINUM CARE. Het zorgt niet alleen voor een directe werking op het huidoppervlak, maar ook een langdurige dieptewerking in het huidweefsel. Door dit dubbele anti-ageing effect, ligt de eeuwige jeugd voor het grijpen. Het buitengewone complex bestaat uit drie componenten - zeer fijn colloïdaal platinum, het high-tech peptide Matrixyl™synthe'6™ en zijdeacacia-extract.

Colloïdaal platinum dat op het huidoppervlak wordt aangebracht, zorgt voor een aangenaam en zijdezacht huidgevoel dat je elke dag weer zult ervaren. Het high-tech peptide Matrixyl™synthe'6™ heeft een unieke rimpel opvullende werking. Het huidreliëf wordt merkbaar glad gemaakt, rimpels worden vanbinnen opgevuld en de huidconditie wordt duurzaam verbeterd. Het multi-actieve zijdeacacia-extract reduceert ook optische tekenen van vermoeidheid, zoals kringen onder de ogen, zwellingen en vermoeide gelaatstrekken - voor een prachtig jeugdige uitstraling!

Welke producten vind je in deze geheel nieuwe lijn? 

Platinum Care Day Cream 50 ml 
verkoopprijs €98,- nu voor €88,20  

Platinum Care Night Cream 50ml 
verkoopprijs €105,00 nu voor €94,50 

Platinum Care Effect Serum 30ml 
verkoopprijs €105,00 nu voor €94,50 

Platinum Care Eye Care 15ml
verkoopprijs €90,00 nu voor €81,00 
 
Ter introductie is er ook een prachtige set verkrijgbaar bestaande uit: 
1 x Platinum Care Day Cream  
1 x Platinum Care Night Cream 
1 x Platinum Care Eye Cream 

Consumentenverkoopprijs van €225,00 nu voor €199,00, b

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK