BEL ONS 06-21896477

Unique Treatments, for the Best Results
Beauty & Skincare Facies
 
cool don summer treatment.jpg

Maandspecial: Cool Down Summer Treatment

Unique Treatments, for the Best Visible Results

 Is jouw huid al summerproof?

Cool down Summer treatment € 92,50,-

Eindelijk is het zomer, en de zon doet ons allemaal goed. Maar de zon droogd onze huid ook uit. Om je huid voor te bereiden of te herstellen na blootstelling aan de zon, hebben wij deze speciale behandeling voor je gemaakt. De cooldown treatment zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden voor een mooie en egale teint en dat het vochtgehalte weer helemaal aangevuld word. De cryo massage rollers zorgen voor verkoeling en kalmering. Zorg dat jouw huid goed de zomer doorkomt, met deze heerlijke verkoelende behandeling.

 

-schuimreiniging
-Hydro-dermabrasie
-wenkbrauwen modelleren
-Ampul
-Gelmasker
-Massage met verkoelende cryo massage rollers
-Verkoelend gelei masker
-oog & dagverzorging
-Verkoelend drankje

 Cool Kado: Gratis Cryo massage bal twv € 25 voor thuis

 Boek de Cool Down Summer Treatment hier

 

 
image0 (3).jpeg

Make-up Special: Looks Sun Powders

Unique Products, for de Best Visible Results

een gezonde, gouden gloed en de nodige UV-bescherming voor je huid. LOOkX Sun protector powder SPF20 is een prachtig poeder met goudpigmenten die meteen je huid beschermt tegen de schadelijke, huidverouderende gevolgen van UV-straling.

  

 
image1 (1).jpeg

Product Special: Body/Sun producten van Janssen

Unique Products, for the Best Visible Results 

-Janssen Sun Protection Spray SPF 30
-Janssen High Protection Sun Care SPF 50
-Janssen After Sun Lotion

-De formule beschermt de huid actief tegen UVA- en UVB-straling en voorkomt vroegtijdige, door licht veroorzaakte huidveroudering. Bovendien beschermt de SPF 30 en 50 tegen de negatieve effecten van oxidatieve stress, veroorzaakt door blauw licht en IRA-straling.
-After Sun Lotion is een kalmerende emulsie voor na het zonnen. De After Sun Lotion bevat natuurlijke, actieve stoffen die jouw huid kalmeren en een eventueel vochttekort aanvullen. De lotion heeft een onmiddellijk koelend effect. Zo wordt voorkomen dat je huid gaat vervellen en dat is nodig om langdurig en gelijkmatig bruin te kunnen worden.

Ontvang nu een gratis Lip Care Stick bij aankoop van 2 producten

 

Gua Sha Face Sculpting Tool €22,-

 

Heb jij een doffe huid? Geef je huid een boost met deze tool gemaakt van 100% rose quartz! Heeft een liftend effect en zorgt voor een mooie vitale glow.

Smart beauty:
- Easy to use
- Hybrid; Natuurlijke face lift: sculpt gezicht & hals, vermindert fijne lijntjes, ontspant de spieren in je gezicht, stimuleert lymfedrainage, zorgt voor een stralende huid.
- Directe en langdurige resultaten

Clean beauty: geschikt voor alle huidtypen, natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen & minerale oliën, vegan, dierproefvrij en duurzaam geproduceerd.

Key ingredient:
- Rose quartz: De steen van liefde en zachtheid, de perfecte partner voor je huid.

 

 

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK