BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Uw huid is uniek, dus uw behandeling ook!
Beauty & Skincare Facies
 
gfsdgsdf.jpg

Welke behandeling kan ik doen tegen wallen en donkere kringen?

Donkere kringen kunt u laten verdwijnen door de huid onder de ogen op te laten vullen met injecties. Hiervoor worden vulstoffen als Restylane en Juvederm gebruikt. Het effect blijft meestal een jaar zichtbaar. Als het echt donkere plekken zijn kunt u het eventueel weg laten schuren met de Micro.

Wallen laten verdwijnen is een moeilijk verhaal. Ophopingen van vet of huid moeten chirurgisch verwijderd worden. Zo'n vetverwijdering geeft een blijvend resultaat, overtollige huid neemt met het ouder worden wel weer toe. Dergelijke behandelingen worden over het algemeen niet vergoed.

Special Collageen Eye Mask ( upgrade ) + € 7,50 
For Youre Eyes Only Treatment ( Upgrade ) + € 15,-
RF Lift Eye Treatment + Eye mask ( Upgrade ) + € 20,-
Microdermabrasie Plaatselijk ( upgrade ) + € 10,-
 
sdaDd.jpg

Hoe verzorg ik wallen en donkere kringen?

Alles wat helpt om de doorbloeding van de huid te verbeteren helpt ook om kringen rond de ogen te voorkomen: voldoende slaap, beweging in de buitenlucht, adequate vochtinname en gezond eten.
Treden desondanks donkere vlekken onder de ogen op, dan kan de lymfestroom weer op gang gebracht worden door middel van een voorzichtige klopmassage. Voor resultaat op langere termijn is regelmatige verzorging met Eye rescue nodig.

Oogverzorging: Eyerescue AM € 36,60
  Eyerescue PM € 39,95
  Setprijs € 69,90
 
imagesW9B1RIN5.jpg

Wat zijn wallen/donkere kringen en hoe ontstaan deze?

Donkere kringen:

De huid onder de ogen is bijzonder dun; ze bevat slechts een minimale hoeveelheid onderhuids vetweefsel. Hoe dunner de huid, hoe groter de kans dat de talrijke bloed- en lymfevaatjes door de huid heen schijnen. Zo verschijnen kringen rond de ogen.

Een tweede mogelijke oorzaak voor kringen onder de ogen is een pigmentafzetting in de huid. Dit kan genetisch bepaald zijn. Deze zogenaamde hyperpigmentatie komt vaker voor bij mensen met een donkerdere huid en is heel gevoelig voor zonlicht.

Wallen:

Een 'echte' wal ontstaat door een teveel aan huid of vet. Het vet onder het oog dient als stootkussentje en zorgt ervoor dat het oog kan draaien ten opzichte van de kas. Bij sommige mensen is de oogkas echter te klein voor het vet: dit is genetisch bepaald. Als uw ouders wallen hebben, is de kans dus groot dat u ze ook heeft of krijgt.

Met het ouder worden verslapt de huid rondom de ogen, waardoor onder het oog een ophoping van huid kan ontstaan. Daarbij verslappen door ouderdom ook de spiertjes rond de ogen, waardoor het onderhuidse vet de kans krijgt om te zakken.

Ten slotte kan ook vocht wallen onder de ogen veroorzaken. Leeftijd speelt hierbij een rol, maar ook bij mensen met allergieën of een flinke verkoudheid komen deze vochtophopingen voor. Zelfs een avondmaaltijd met veel zout, of veel huilen, kunnen ervoor zorgen dat 's ochtends de huid onder de ogen vocht vasthoudt. 

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK