BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Uw huid is uniek, dus uw behandeling ook!
Beauty & Skincare Facies
 
ahghag.jpg

Welke behandelingen zijn goed bij een gevoelige huid?

V.I.P. Treatment € 85,-
Special Collageen Prof Mask ( Upgrade ) + € 12,50
Dermaoxygen treatment ( Upgrade ) + € 30,-

 
gdsfsd.jpg

Hoe verzorg ik een gevoelige huid?

De gevoelige huid heeft speciale aandacht en verzorging nodig om:
- bij irritatie verlichting te bieden en
- de hydrolipide barrière te stabiliseren

Minder is meer
Omgevingsstress vormt voor de gevoelige huid een extra risico op irritatie, en dat soort stress is natuurlijk niet eenvoudig te vermijden. Toch is het goed om te proberen het aantal stressfactoren zoveel mogelijk te beperken. Daarom heeft het ontwikkelingslaboratorium van LOOkX Skincare een formule zonder conserveringsmiddelen en allergie veroorzakende parfumbestanddelen ontwikkeld.

Reiniging: Amazing cleansing balm € 34,95
Tonic: Refresh Lotion € 28,45
Peeling: Vitamine cocktail scrub € 46,75
Serum: Skin Multitasker € 22,95
Dagcréme: Balance Cream € 49,85
Nachtcréme: Balance Cream € 49,85
  Time Stop cream € 59,-
Oil: Balance oil € 15,75
Masker: O2 Relax eye & face mask € 39,-
Factor: Sun Fluid LOOkX SPF 30 € 24,95

 

 

 
gevoelige huid.png

Een gevoelige huid

Wat is een gevoelige huid en hoe ontstaat deze?

De huid heeft een aantal sterk uiteenlopende functies die ervoor zorgen dat we ons goed voelen. Ze houdt bepaalde bacteriën tegen (ongeveer zoals een spatlap modder tegenhoudt), zendt bij irritatie een signaal naar het centraal zenuwstelsel, reguleert temperatuurverschillen, absorbeert UV-straling en beschermt ook tegen onverwachte schokken en stoten. Het is echter alleen de gave huid die al deze beschermende functies probleemloos kan vervullen. Een gave huid voelt soepel aan, bevat voldoende vocht en kenmerkt zich door een goede doorbloeding. De regelmatige hoorncelstructuur van de gave huid vormt samen met de hydrolipide film een barrière die bescherming biedt tegen omgevingsinvloeden.

Het kan zomaar gebeuren dat de huid onder aan uw hals geïrriteerd raakt door de wol van een coltrui, dat u een rood gezicht krijgt door de wind of dat uw huid er na het aanbrengen van uw favoriete crème gebarsten uit gaat zien. Als de huid haar beschermende functie niet meer optimaal vervult, kan allerlei ongemak optreden. Ze kan op slag rood, broos of gespannen worden, en ook komt het nogal eens voor dat ze gaat jeuken, tintelen of branden. Veel mensen met een gevoelige huid denken dat ze een allergie hebben. Maar als de huid sterk op omgevingsinvloeden en stress reageert, komt dat vaak doordat de hydrolipide barrière aangetast is. Dan kunnen irriterende stoffen veel gemakkelijker in de huid doordringen en dit soort reacties uitlokken. Ook het vermogen van de huid om vocht vast te houden kan aangetast zijn. Afhankelijk van de irritatie-intensiteit kan de conditie van de huid in een paar dagen of zelfs
een paar uur veranderen, ongeacht de leeftijd of het huidtype.

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK