BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Uw huid is uniek, dus uw behandeling ook!
Beauty & Skincare Facies
 
0008989.jpg

Welke behandelingen kan ik doen tegen rimpels?

V.I.P. Treatment € 85,-
RF Lift Treatment ( Upgrade ) + € 25,-
Dermaoxygen Treatment ( Upgrade ) + € 30,-
Microdermabrasie Treatment ( Upgrade ) + € 20,-
Micro + Dermaoxygen Treatment ( Upgrade ) + € 45,-
Scar/wrinkle Treatment ( Upgrade ) + € 30,-
Dermaroller Treatment ( Upgrade ) + € 75,-

 

 
5446546.jpg

Hoe verzorg ik een oudere huid?

Hoe verzorg ik een oudere huid?

Goed onderhoud van uw huid is belangrijk. Maak hem elke dag goed schoon, bescherm hem elke dag met een factor (ook in de winter) en geef hem regelmatig wat extra's zoals een masker. Drink veel water, hoe meer vocht uw cellen hebben hoe beter ze werken. En ga met regelmaat naar de salon voor een schoonheidsbehandeling!

Reiniging: Derma daily cleanser € 29,95
  Cleansing mousse eye & face € 28,95
  Amazing cleansing balm € 34,95
Tonic: Refresh lotion € 28,95
Peeling: Derma skin polish pads € 37,95
Serum: Retinol 2ndG serum € 79,95
Dagcréme Retinol 2ndG fluid € 64,95
Nachtcréme Retinol 2ndG cream € 72,50
Masker: H20 Lift face mask € 39,95
Oogverzorging: Eye rescue AM € 36,95
  Eye rescue PM € 39,95
Factor: Sun Fluid LOOkX € 27,95
 
rimpels.jpg

Wat zijn rimpels en hoe ontstaan deze?

Het natuurlijke verouderingsproces begeleidt ons van de wieg tot het einde… Elke leeftijdgerelateerde verandering wordt zichtbaar, ook op de huid. Het verouderingsproces verloopt geleidelijk en begint zodra onze groeifase eindigt.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er twee soorten veroudering zijn. Het ene type is genetisch bepaald en grotendeels voorgeprogrammeerd. Dit wordt intrinsieke (inwendige) veroudering genoemd. Het andere type veroudering wordt veroorzaakt door omgevingsfactoren en wordt extrinsieke (uitwendige) veroudering genoemd. Factoren als haast en stress, te weinig beweging, een ongezond voedingspatroon en onbeschermd zonnebaden vormen een bijzondere belasting voor het menselijk lichaam en laten bovendien hun sporen achter op de huid.

Invloeden van buitenaf, in het bijzonder UV-straling, hebben het ontstaan van agressieve vrije radicalen tot gevolg. Bovendien wordt hierdoor de vorming van natuurlijke huidenzymen gestimuleerd die de structuur van het huidweefsel verzachten. De dikte en de stevigheid van de collageenvezels in de lederhuid en het gebied dat in verbinding staat met de opperhuid (dermo-epidermale overgangszone) nemen af. Ongeacht de leeftijd worden hierdoor ook de stabiliteit, de elasticiteit en de weerstand van de huid verminderd.

 

 

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK