BEL ONS 0348-422955

Beauty & Skincare Facies
 
vernieuwde huid.jpg

Refresh Treatment

Een superiere boostbehandeling met een mix van serumwerkstoffen ingesluist door middel van RF. Boek dan Snel!!!

Refresh Treatment €75,-

* Reiniging
* Miracle Peel
* Wenkbrauwen modelleren
* Mix van Serums
* Rf Lift
* Cuppingmassage
* Modelage Masker
* Oog & dagverzorging

OP = OP

 

 

 

 
retinol serum.jpg

Product special: LOOkX Serums

De serums van lookx bevatten 80% werkstoffen en pakt specifieke huidproblemen aan, zoals rimpels, de-hydratatie, grove poriën, onzuiverheden en pigmenvlekken.

10% korting op alle serums

 

Wanneer gebruik je een serum?
Kan allebei maar liever s’nachts want als jij gaat slapen gaat jouw huid werken.

Solution pore minimiser: bedoeld voor een vette en/of verouderde huid. Verfijnt & verkleint de poriën, normaliseert de talgproductie en werkt helend op de huid.

Retinol2NDG serum: bedoeld voor een verouderde huid. Geeft een directe ant-aging boost en liftend effect.

Moisture serum: bedoeld voor een droge & vochtarme huid. de formule herstelt de vochtbalans, voorkomt vochtverlies, en bouwt vochtreserves op.

Bright serum: bedoeld voor een huid met hyperpigmentatie. Vermindert ouderdoms- en pigmentvlekjes door de melanineproductie af te remmen

 

 

 
foundations.png

Make-up special: LOOkX Foundations

Voelt aan als een ‘second skin’. Prachtige, optische pigmenten, zorgen ervoor dat fijne lijntjes en rimpeltjes verzachten. En legt een extra beschermlaag tegen schadelijke invloeden van buitenaf en hydrateerd: geen maskereffect.

10% korting op alle foundations

 

Glamgirl Collectie

make up herfst .jpg

Glamgirl Collectie

De nieuwste collectie van LOOkX Make up draait om glamour, daarom is er ook gekozen voor de naam Glamgirl Collectie. Met de producten creëer je vrouwelijke, sophisticated looks met een vleugje eigenzinnigheid.
De nieuwste producten: Quick longlasting liquid Eyeliner en Glamgirl Highlighter staan in de spotlights. Je kunt er eindeloos mee variëren. Ter inspiratie heeft topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen twee looks bedacht. Probeer de klassieke winged eyeliner gecombineerd met moderne two-toned lip bij de Classic Chic make-up look. Of juist de natural look met intense oogmake-up en een perfecte glow van de Vogue Chic make-up look.

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK