BEL ONS 0348-422955

Beauty & Skincare Facies
 
IMG_0379.JPG

Melody Engbersen

Mijn naam is Melody Engbersen, en ik ben eigenaresse en oprichtster van Beauty & Skincare Facies.

15 jaar geleden ben ik begonnen op een kamertje bij mijn ouders thuis. Daarna verhuisde ik naar mijn eerste pandje op de Havenstraat, een echte salon, mijn droom kwam uit!

Inmiddels heel wat jaren verder heb ik nog steeds de passie van toen. Het voelt nog steeds niet als werk maar als een uit de hand gelopen hobby. Wat is er nu mooier dan mensen mooi maken en lekker relaxed weg te laten gaan. Altijd blije klanten en daar doen we het voor.

Er zijn steeds nieuwe dingen te leren daarom doen we veel trainingen, om onszelf te blijven verbeteren en op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied!
Wij hebben ons het afgelopen jaar vooral gericht op anti-aging en huidverbetering. Het mooiste om te zien is dat een huid in een korte tijd en met de juiste behandelingen echt opknapt. Dat is onze missie!!

Verder ben ik gespecialiseerd in Permanente make-up. Iets wat ik heel erg leuk en dankbaar werk vind.

Ik hoop u snel te zien bij ons in de salon,

Groetjes Melody

 

 

Anouk

Mijn naam is Anouk van Dijk. Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4 op het ROC van Amsterdam. Daarnaast loop ik iedere maandag en vrijdag stage hier in de salon.

Wat me het meest opvalt na iedere behandeling dat de klanten met een gezonde en glansende huid de salon verlaten. Hoe het resultaat al na 1 behandeling te zien is. Ik vindt het ook interessant om te zien wat een product voor u huid doet en hoe je huid erop reageerd. 

Nu kijk ik nog regelmatig met de behandelingen mee en hoop zo snel mogelijk jullie zelf te behandelen.

Iedere maandag van 13.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur kunt u zo binnen lopen bij ons in de salon voor:

Epileren                      

Verven wimpers en wenkbrauwen                      

Harsen bovenlip en kin                                                    

Gratis huidanalyse en productadvies

Dit alles is voor een leuk prijsje.

 

 

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK