BEL ONS 0348-422955

0348-422955 Uw huid is uniek, dus uw behandeling ook!
Beauty & Skincare Facies
 

Waarom LOOkX

Lookx-skincare.jpg

  • Behandelingen met direct zichtbaar resultaat!!!!!
  • Unieke ingrediënten voor elk huidprobleem een oplossing
  • 80 % hoogwaardige werkstoffen
  • Stamcellen voor de bescherming van uw DNA
  • Verbeterde huidstructuur
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
  • LOOkX Skincare is geschikt voor elk huidtype en gaat verder dan andere merken. De producten werken tot in de diepere lederhuid, hier begint huidverbetering en gaat huidveroudering tegen.

Biotechnologische werkstoffen 

Biotechnologische werkstoffen zijn in een laboratorium verwerkte natuurlijke ingrediënten. Vanwege dit verwerkingsproces kan de effectiviteit van deze ingrediënten tot wel vijftig keer vergroot worden. Het doel is een werkstof, een ‘active’, te creëren die door de huid herkend wordt, en waar de huid vervolgens snel en positief op reageert. Omdat biotechnologische werkstoffen vaak huididentiek zijn, worden ze zeer goed door de huid verdragen. LOOkX haalt haar ingrediënten uitsluitend bij de beste laboratoria. Een ervan is het prestigieuze penthapharm in Zwitserland, dat al jarenlang biotechnologische werkstoffen ontwikkelt voor de farmaceutische industrie wereldwijd.

Peptiden

Om dit soort werkstoffen op de juiste manier in de huid te krijgen, bevatten alle LOOkX Skincare producten peptiden – moleculen - die uit korte ketens aminozuren bestaan. Peptiden werken als geleiders van actieve ingrediënten, waardoor deze in de diepere huidlagen terecht komen.

Plantstamcellen

LOOkX Skincare maakt gebruik van verschillende plantstamcellen in haar producten, onder andere van tomaten, druiven, frambozen en de cactusvijg. Deze cellen komen in elke plant voor en hebben als unieke eigenschap dat ze zichzelf kunnen vernieuwen. In de huid werken ze op verschillende manieren en kunnen ze voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo beschermen ze bijvoorbeeld de huideigen volwassen stamcellen door hun omgeving in optimale conditie te houden. De plantstamcellen die LOOkX in haar skincare gebruikt zijn zeer geconcentreerd, waardoor ze goed in de verschillende huidlagen worden opgenomen en effectief hun werk kunnen doen. Vaak worden er peptiden
aan toegevoegd om ze nog dieper in de huid te laten dringen.

index.png

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK